1. Aspecte Generale

Prezentul document („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre Netcruiser Service SRL, o societate cu răspundere limitata, cu sediul în str. Romeo Popescu, nr. 46, sector 1 București, România („Societatea”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.Amjob.ro („Site-ul”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

Accesarea și utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului www.Amjob.ro se poate face numai în conformitate cu prezentul document, care include Politica de Confidențialitate a Datelor și Politica privind Cookie-urile.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, VOM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICĂ, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂM NT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CĂSUȚEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE www.Amjob.ro”).

BIFÂND ACEASTĂ CĂSUȚĂ, UTILIZATORUL:

 1. ÎȘI DĂ ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;

IA LA CUNOȘTINȚĂ CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTĂ DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului termenii și condițiile de utilizare. Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați Site-ul ca Utilizator (Recrutor sau Candidat), vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora). Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Societate.

 1. Serviciile oferite de Amjob.ro.

Serviciile oferite de Amjob.ro se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Site-ul, (ii) Utilizatorilor care caută un loc de muncă („Utilizatori Candidați”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care vor să publice anunțuri de angajare sau vor să caute Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de muncă („Utilizatori Companii”).

2.1. Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități

Utilizatorii Candidați pot folosi anumite facilități oferite de Site și fără a avea un cont de Utilizator. Pentru a beneficia de toate Serviciile oferite de Site, Utilizatorii (fie Utilizatori Candidați, fie Utilizatori Companii) trebuie să își creeze un cont pe Site-ul www.Amjob.ro, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „CONT NOU”. În cazul Utilizatorilor Candidați, crearea contului de Utilizator se poate face și prin intermediul contului de utilizator pe Site-ul de socializare Facebook, Instagram, Twitter, Google, Linkedin caz în care Site-ul va prelua anumite date publice ale Utilizatorului aferente contului său de Facebook, Instagram, Twitter, Google, Linkedin.

După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizată și/sau pe numărul de telefon furnizat în procesul de înrolare (creare cont) codurile necesare pentru verificarea și validarea datelor de contact și a contului nou creat.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Amjob.ro, este necesar să:

 1. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;
 2. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.

În cazul Utilizatorilor Companii, Amjob.ro va verifica corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Companii au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresă e-mail, telefon, nume și prenume persoană de contact și cod fiscal. Persoanele juridice – Utilizatorii Companii, având cont activ pe Site trebuie să fie activi din punct de vedere fiscal (astfel, societățile Utilizatorilor Companii nu pot fi radiate, suspendate, lichidate). Acest criteriu nu include și societățile în insolvență. Companiile care recrutează pentru străinătate au obligația să trimită o copie după Certificatul de Înregistrare eliberat de Registrul Comerțului cu domeniul de activitate plasarea și recrutarea de personal. Utilizatorii Companii care au sediul în străinătate au obligația ca, la momentul înregistrării pe site, să completeze în câmpul dedicat din formularul de creare a contului de Utilizator numărul de TVA valid și să ne trimită o copie a documentului care atestă înregistrarea fiscală în statul de rezidență.

Prin sondaj, consultanții Amjob.ro pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Recrutor, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator. Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, www.Amjob.ro are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Site-ului. În cazul informațiilor eronate sau a încercărilor de fraudare ale Utilizatorilor Companii (inclusiv pentru obținerea anunțurilor gratuite sau ofertelor speciale acordate de Societate în cadrul campaniilor de marketing), www.Amjob.ro are dreptul, oricând pe durata relației contractuale, să retragă gratuitățile oferite sau să înceteze relația contractuală, fără nicio responsabilitate suplimentară față de Utilizatorii Companii aflați în culpă. www.Amjob.ro NU are obligația de a verifica în avans materialele publicat de către Utilizatori. www.Amjob.ro nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii săi. Dacă i se solicită de către un Utilizator sau dacă descoperă semne de o posibilă fraudare, Netcruiser Service poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.

2.2. Utilizatori Candidați

Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Site-ului și utilizarea Serviciilor nu este permisă persoanelor sub 16 ani. www.Amjob.ro este o platformă de recrutare online care vă acordă posibilitatea de a vă crea un CV în baza noastră de date. CV-urile încărcate pe Site, precum și datele dvs. de contact pot apoi fi făcute disponibile Utilizatorilor Companii în scop de angajare. În acest sens, Utilizatorii Candidați au trei opțiuni:

 1. Vă puteți înregistra CV-ul în baza noastră de date. La momentul înregistrării contului de utilizator, în mod automat, datele din CV-ul dvs. sunt setate ca fiind publice. Puteți ulterior să le faceți confidențiale. Chiar dacă setați CV-ul ca fiind confidențial, puteți aplica pentru joburi, însă CV-ul dvs. nu va putea fi vizualizat decât de Utilizatorii Companii care v-au achiziționat CV-ul când încă era public și de către Utilizatorii Companii la ale căror anunțuri ați aplicat sau veți aplica.
 2. Puteți face public CV-ul pe Site-ul www.Amjob.ro – în acest caz Utilizatorii Companii care au acces la baza de date a Site-ului www.Amjob.ro vor avea acces la CV-ul dvs. Dacă vor dori, aceștia ne pot solicita deblocarea datelor dvs. de contact și veți putea fi contactați de aceștia în eventualitatea unui interviu sau unei oferte de muncă. Pentru a putea face CV-ul public, puteți folosi opțiunea ‘CV public pentru angajatori’, disponibilă în secțiunea ‘CV-ul meu – Vizibilitate CV’. Puteți oricând să vă modificați opțiunea ulterior și să vă faceți CV-ul confidențial, folosind opțiunea ‘CV ascuns pentru angajatori’, disponibilă în secțiunea de ‘CV-ul meu – Vizibilitate CV’.

c. Puteți face public CV-ul dumneavoastră pe internet, prin rețelele de socializare și serviciile de căutare de tipul Google.com, search.yahoo.com și altele – CV-ul dumneavoastră va fi disponibil prin aceste motoare de căutare, precum și prin alte medii sau surse online de căutare pe Internet. Totuși, datele dumneavoastră de contact (nume, e-mail, telefon, adresă) introduse pe www.Amjob.ro nu vor fi vizibile pe aceste motoare de căutare. Pentru avea acces la aceste date, persoanele care accesează CV-ul dvs. pe motoarele de căutare pe Internet, trebuie totuși să își creeze un cont de Utilizator în Site-ul www.Amjob.ro, să publice un anunț de angajare la care să aplicați sau să achiziționeze CV-ul dvs. În cazul în care aveți setată opțiunea ‘CV-uri sugerate’. Pentru acest lucru, puteți folosi opțiunea de ‘CV-uri sugerate’, disponibilă în secțiunea de ‘CV-ul meu – Vizibilitate CV’.

Încercăm să limităm accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiștilor în HR, dar nu garantăm că alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. Netcruiser Service nu își asumă responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de către terțe părți care au accesat CV-urile cât timp acestea sunt în baza noastră de date.

Puteți să alegeți să vă ascundeți CV-ul în baza noastră de date oricând sau, dacă doriți, să vă ștergeți chiar contul de Utilizator. În cazul în care ascundeți CV-ul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, Utilizatorii Companii nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.

Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Site-ul Netcruiser Service, Utilizatorii Companii care au accesat facilitatea de acces la CV-uri pot descărca sau transmite informația disponibilă în Site-ul www.Amjob.ro pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dvs. din baza noastră de date, Utilizatorii Companii vor putea avea acces în continuare la datele dvs. în cazul în care le-au descărcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei www.Amjob.ro. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Companii sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele dvs. pe care le accesează prin intermediul Site-ul www.Amjob.ro.

Unele companii care au ales să își facă publice anunțurile de recrutare prin intermediul www.Amjob.ro pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți Utilizatorii Companii aleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste anunțuri înainte a merge la un interviu, de a vă angaja sau de a realiza o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugăm să ne contactați în situația în care aflați de existența unor astfel de anunțuri la adresa de e-mail contact@amjob.ro

Trebuie sa aveți in vedere ca datele dumneavoastră de contact (nume, e-mail, telefon, adresă) introduse pe www.Amjob.ro vor fi disponibile Utilizatorilor Companii, acestea fiind folosite in cadrul procesului de recrutare. În acest sens, dată fiind legitimitatea scopului, odată cu acceptarea prezentelor termeni si condiții, trebuie sa aveți in vedere ca va exprimați acordul să primiți inclusiv mesaje SMS ca parte a procesului de aplicare / recrutare.

2.3. Utilizatori Companii

Netcruiser Service vă asigură accesul pe bază de parolă la contul de Utilizator creat pe Site-ul www.Amjob.ro. Prin intermediul www.Amjob.ro, Utilizatorii Companii pot căuta și selecta Utilizatori Candidați în vederea angajării.

2.3.1. Cum se pot publica anunțuri de recrutare (job-uri) pe Site-ul www.Amjob.ro

Anunțurile de angajare pot fi afișate pe Site-ul www.Amjob.ro pentru o perioadă determinată. În funcție de anunțul achiziționat (sau primit gratuit în cadrul unei campanii), acesta poate avea o valabilitate de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. Ulterior, anunțul dumneavoastră este trimis prin e-mail tuturor Utilizatorilor Candidați care corespund profilului jobului și care sunt abonați la astfel de notificări. Profilul jobului din anunțul validat spre publicare (Utilizatorul Recrutor a dat click pe butonul de publicare anunț) nu mai poate fi modificat după ce anunțul a fost afișat pe Site-ul www.Amjob.ro și/sau a fost trimis către Utilizatorii Candidați. Modificări ulterioare pot fi făcute la cerere, cu ajutorul consultantului www.Amjob.ro dedicat companiei dvs.

Nu se pot publica anunțuri din industria MLM (AVON, ORIFLAME, VIDEOCHAT altele).

2.3.2. Politica „anunțuri gratuite” și discount-uri speciale

www.Amjob.ro poate oferi, la alegerea sa, credite gratuite pentru publicarea anunțurilor de angajare pe Site-ul www.Amjob.ro sau discount-uri speciale la produsele și serviciile sale, ofertele fiind disponibile doar Utilizatorilor Companii înregistrați pentru prima data pe Site-ul www.Amjob.ro, care au completat în mod corect și complet datele de înregistrare, în condițiile în care nu există suspiciuni de fraudare a sistemului. De exemplu, dacă înregistrarea se realizează în momentul în care Site-ul www.Amjob.ro ofera servicii de testare gratuite, aceste servicii vor fi valabile doar la prima înregistrare a unei companii/grup de companii/persoana de contact, și nu și la înregistrări ulterioare ale conturilor conexe, www.Amjob.ro rezervându-și dreptul de a refuza acordarea unei astfel de gratuități, în cazul identificării unei identități cu o societate care a beneficiat deja de un astfel de anunț.

În urma analizei interne a Utilizatorilor Companii nou înregistrați pe Site-ul www.Amjob.ro, ne rezervăm dreptul de a refuza acordarea creditelor gratuite și discount-urilor speciale.

Anunțurile gratuite pot avea același regim de valabilitate în timp ca și anunțurile cu plată și pot fi publicate numai în numele Utilizatorului Recrutor înregistrat în Site-ul www.Amjob.ro.

De asemenea, ne rezervăm dreptul să refuzăm spre publicare sau să cenzurăm în orice alt fel anunțurile care sunt contrare legii sau bunelor moravuri, sau care conțin un limbaj licențios. Spre exemplu, nu vom accepta anunțuri de operatoare videochat, masaj erotic sau altele asemănătoare.

În acest sens, acceptați și sunteți de acord cu faptul că veți respecta regula bunei credințe atunci când concepeți și publicați anunțul de recrutare. Astfel, vă obligați să nu publicați anunțuri incomplete, incorecte sau discriminatorii și să nu condiționați ulterior selecția Utilizatorilor Candidați decât de acele reguli prezentate în anunțul de recrutare publicat de respectarea legislației aplicabile incidente.

În situația în care nu veți respecta aceste reguli, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Netcruiser Service are dreptul de a vă restricționa accesul la Serviciile sale. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor Companii care au accesat Servicii plătite, aceștia vor avea dreptul la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

Netcruiser Service poate alege, de asemenea, să ofere „anunțuri gratuite” Utilizatorilor Companii deja înregistrați sau discount-uri speciale în cadrul anumitor campanii de marketing. Clauzele acordării unor astfel de gratuități sau reduceri vor fi semnalate punctual cu ocazia fiecărei campanii.

2.3.3. Alegeți să căutați CV-uri în baza de CV-uri publice de pe Site-ul www.Amjob.ro.

Societățile nu au un număr limitat de CV-uri ce se pot vizualiza în secțiunea de CV-uri sugerate. Societățile pot să acceseze câte CV-uri doresc, dar conținutul o pot folosi doar din scopul de recrutare personal și de a oferi o ofertă de angajare.

Candidații nu au posibilitatea să vadă CV-urile altor candidați. Doar angajatorii au posibilitatea să vizualizeze CV-urile și datele personale.

2.3.4. Abonamente, plata abonamentelor și alte tranzacții.

2.3.5. Accesul la contul de Utilizator Recrutor pentru alte persoane din cadrul aceleiași organizații.

Contul aferent de Utilizator și Angajator sunt restricționat cu user și parolă și nu există posibilitatea de a da acces din platformă la acel cont, doar cu situația de a da datele confidențiale de user și parolă ce au fost setate de Utilizator/Angajator.

2.4. Publicarea CV-urilor / anunțurilor de recrutare prin intermediul www.Amjob.ro.

Site-ul www.Amjob.ro este o platformă de comunicare între Utilizatori, aceștia fiind responsabili de conținutul publicat pe Site-ul www.Amjob.ro (CV-uri, Anunțuri de recrutare etc.), denumite în continuare „Conținut Publicat de Utilizator”. Ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre Utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a Platformei www.Amjob.ro.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru Conținutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie să știți ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul Platformei www.Amjob.ro sunt acțiuni care sunt supuse următoarelor condiții și limitări:

 1. Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legătură cu anunțul. Un anunț corespunde unei singure poziții, dar se poate referi la multiple posturi dacă recrutorul caută să angajeze mai multe persoane care să îndeplinească același rol în companie.
 2. NU puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o formă unanim recunoscută în societate ca fiind „publicitate” pentru diverse categorii de bunuri și servicii.
 3. NU puteți publica, transmite sau recomanda Utilizatorilor niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent dacă această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de www.Amjob.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicații, dar utilizând datele obținute prin intermediul Platformei www.Amjob.ro.
 4. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent dacă acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea „confidențial” sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață a unui produs sau serviciu. Nu puteți publica anunțuri de angajare în cadrul rețelelor de tip AVON, ORIFLAME, Videochat sau altele asemenea, precum și anunțurile de angajare pentru colaboratori bancari, decât prin achiziția în avans a cel puțin unui anunț.
 5. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale.
 6. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Platformei www.Amjob.ro sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 7. NU puteți colecta în niciun fel informații identificabile personal de la utilizatorii sau membrii Netcruiser Service, decât cu scopul unic și direct de a accesa Serviciile puse la dispoziție de Netcruiser Service (i.e. aplicarea la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Recrutor sau contactarea Utilizatorilor Candidați în procesul de recrutare).
 8. NU puteți restricționa sau elimina accesul altor Utilizatori la platformele de comunicare puse la dispoziție de www.Amjob.ro.
 9. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje a căror sursă este ascunsă.
 10. NU puteți publica, transmite sau face referire la niciun fel de „joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional ori potențialul de a înșela încrederea unui Utilizator al Serviciilor www.Amjob.ro.

Prin publicarea Conținutului Publicat de Utilizator pe sau prin intermediul Platformei www.Amjob.ro sunteți de acord că dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi www.Amjob.ro pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile condițiilor și limitărilor descrise mai sus.

Unii Utilizatori pot înțelege ca este mai simplu să încalce regulile statuate în acest set de Termeni și Condiții, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentată de mesajele publicate poate fi uneori diferită de realitate.

 1. Protecția Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Companie)

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei www.Amjob.ro este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. Site-ul www.Amjob.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandăm să ieșiți din contul de Utilizator (i.e. să dați Ieșire cont / Sign out), la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim, de asemenea, să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. pe Netcruiser Service. Dacă utilizați aplicația de mobil www.Amjob.ro – Locuri de Muncă, vă recomandăm să luați măsuri de protecție suplimentare pentru a preveni accesul neautorizat la dispozitivele mobile pe care le utilizați (ex: parolarea dispozitivului mobil).

Aceste sfaturi sunt menite să vă ajute să evitați accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs.

Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați www.Amjob.ro în legătură cu orice accesare neautorizată a datelor dvs. de înregistrare în Site-ul www.Amjob.ro. Societatea nu este răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către dvs. a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea platformei www.Amjob.ro.

 1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul platformei www.Amjob.ro (precum și orice alt material având legătura cu www.Amjob.ro) trimis către dvs. prin e-mail sau furnizat către dvs. în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design, newslettere și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la „Conținut www.Amjob.ro „), aparțin www.Amjob.ro și colaboratorilor săi, indiferent dacă autorul este specificat sau nu, și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Articolele publicate pe platformele de conținut dedicate pot să nu fie realizate de către www.Amjob.ro, în acest caz dreptul de proprietate intelectuala aparținând exclusiv colaboratorilor www.Amjob.ro care le-au realizat.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea www.Amjob.ro sau colaboratorilor săi, care dețin un drept de proprietate intelectuală asupra secțiunii respective de conținut a Platformei www.Amjob.ro. De asemenea, este interzisă reproducerea, în orice fel, integrală sau parțială, a informațiilor cuprinse în CV-urile Candidaților și în anunțurile de recrutare ale Companiilor, fără acordul scris și prealabil din partea www.Amjob.ro.

Puteți folosi conținutul Platformei www.Amjob.ro doar pentru uzul dumneavoastră și al companiei dumneavoastră, potrivit scopului pentru care v-ați înscris pe Site-ul www.Amjob.ro Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul Platformei www.Amjob.ro nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.Amjob.ro:

 1. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
 3. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al www.Amjob.ro asupra conținutului.

Orice utilizare a conținutului platformei www.Amjob.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail: contact@amjob.ro.

De asemenea, este interzisă utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații/programe de calculator ce pot înșela sau simula anumite activități sau statusuri în Site-ul Netcruiser Service sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale platformei www.Amjob.ro în vederea obținerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alți Utilizatori sau terți, în ceea ce privește utilizarea platformei www.Amjob.ro sau accesarea și utilizarea oricăror Servicii.

 1. Protecția datelor cu caracter personal

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Companii) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate.

De asemenea, trebuie menționat că Utilizatorii Companii acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și că, în această calitate, acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei www.Amjob.ro.

ATUNCI C ND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI NETCRUISER SERVICE, UTILIZATORII COMPANII ACCEPTĂ ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTĂ DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI C ND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXĂ ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.

De asemenea, în cazul Utilizatorilor Companii situați în state terțe cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, aceștia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați doar în baza unui set de clauze contractuale standard încheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către țări terțe aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal va include și un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor înainte să aibă acces la datele Utilizatorilor Candidați.

În lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se va putea face doar în baza unor alte mecanisme care asigură garanții adecvate conform Art. 46 din GDPR sau dacă transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizată (respectiv atunci când Utilizatorul Candidat aplică în mod direct la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Companie situat într-un stat terț).

 1. Modificări și Suspendarea accesului

www.Amjob.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului platformei www.Amjob.ro. De asemenea, www.Amjob.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

www.Amjob.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul platformei www.Amjob.ro sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, www.Amjob.ro poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. www.Amjob.ro poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteală, întrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nicio notificare prealabilă.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile Secțiunii 2.3.4 din Termeni și Condiții. În cazul restricționării accesului Utilizatorilor de servicii plătite, aceștia înțeleg și sunt de acord că singurele pretenții pe care le vor putea formula împotriva www.Amjob.ro se limitează la solicitarea restituirii părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

 1. Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii datelor publicate pe Site-ul www.Amjob.ro, Netcruiser Service nu poate garanta că informațiile prezentate de Utilizatorii Candidați în CV-urile lor sunt corecte, complete și actuale, la fel cum nu poate garanta acest lucru nici în privința informațiilor prezentate de Utilizatorii Companii în anunțurile de angajare publicate pe Site-ul www.Amjob.ro. În măsura în care legea aplicabilă permite, www.Amjob.ro nu va fi ținut răspunzător, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și Serviciilor furnizate de www.Amjob.ro.

www.Amjob.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori Serviciilor furnizate de www.Amjob.ro. De asemenea www.Amjob.ro nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite de www.Amjob.ro pentru afișarea sau transmiterea informației pe Site-ul www.Amjob.ro sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive. Ce putem garanta însă e că echipa noastră va căuta întotdeauna să ofere informații cât mai actuale și să asigure un nivel cât mai ridicat de siguranță pentru toți utilizatorii Platformei www.Amjob.ro.

În măsura în care legea aplicabilă permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere www.Amjob.ro pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

 1. Forță Majoră

www.Amjob.ro, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către www.Amjob.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.Amjob.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic www.Amjob.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.Amjob.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

9.1. Schimbarea termenilor prezentului acord

SOCIETATEA ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE Termeni și Condiții (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBĂRILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLAȚIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICAȚI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZĂRI / MODIFICĂRI ÎN setul de Termeni și Condiții ȘI LI SE VA SOLICITA ACORDUL EXPRES CU PRIVIRE LA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT VA ATRAGE ÎNCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA SITE-UL NETCRUISER SERVICE ȘI/SAU SERVICIILE SOCIETĂȚII.

De asemenea, unele servicii oferite de www.Amjob.ro pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

9.2. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Părți ale conținutului inclus în www.Amjob.ro pot fi furnizate de terțe persoane cu care www.Amjob.ro are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului www.Amjob.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. www.Amjob.ro nu este responsabil în nicio măsură pentru conținutul furnizat de terțe persoane, indiferent dacă acesta are scop publicitar sau nu. De asemenea, www.Amjob.ro nu este responsabil pentru conținutul paginilor la care se face trimitere din interiorul său.

9.3. Notificări

Orice notificare către www.Amjob.ro trebuie trimisă în scris, prin e-mail la adresa contact@amjob.ro, prin intermediul poștei.

Cu excepția cazului în care Utilizatorul comunică orice modificare, răspunsurile la notificări vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificări vor fi considerate primite de către Utilizator.

9.4. Legea aplicabilă și jurisdicție

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor competente în localitatea în care se află sediul www.Amjob.ro.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Societatea prelucrează o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, Utilizatorilor Candidați sau ale Utilizatorilor Companii (i.e. reprezentanți ai Utilizatorilor Companii, persoane juridice, sau Utilizatori Companii persoane fizice autorizate) atunci când utilizează www.Amjob.ro, Aplicația www.Amjob.ro – Locuri de Muncă sau www.Amjob.ro.

Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. în legătură cu aceste prelucrări, precum și modul în care Noi vom respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

ÎNAINTE DE A UTILIZA www.Amjob.ro, APLICAȚIA www.Amjob.ro SAU SERVICIILE NOASTRE, VĂ RECOMANDĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTĂ POLITICĂ PENTRU A ÎNȚELEGE CUM VĂ SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.

 1. Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?

Nuță Sorin- Nicolae., Bucuresti Sector1, nr 46.

Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea și-a desemnat un responsabil cu protecția datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind următoarele date de contact:

Responsabilul cu Protecția Datelor Netcruiser Service Adresa:Bucuresti Sector1, nr 46, România Email: contact@amjob.ro Telefon: 0721988240

În ceea ce privește datele colectate prin intermediul fișierelor de tip cookie în scop de marketing (pentru detalii a se vedea secțiunea Politica de Cookies), Societatea, în calitate de membru al societăților din Grupul Ringier, cooperează cu Ringier România S.R.L. pentru gestionarea modului în care sunt utilizate tehnologiile cookie în scop publicitar. În legătură cu aceste tipuri de prelucrări, Societatea acționează în calitate de operator asociat cu Ringier România în conformitate cu art. 26 din GDPR. Atât Societatea, cât și Ringier România, și-au asumat obligația de a respecta legislația privind protecția datelor cu caracter personal în legătură cu această prelucrare.

 1. Ce date prelucrăm?

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

Date pe care le furnizați în mod direct

Crearea contului de Utilizator

Atunci când vă creați un cont de Utilizator, trebuie să ne furnizați o serie de date, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil, data nașterii, detaliile companiei (în cazul contului de Utilizator Recrutor) etc.

Datele din profilul de Utilizator înregistrat

Puteți să includeți o serie de informații în profilul dvs. de utilizator, precum și în CV-urile care fac parte din contul dvs. de Utilizator Candidat, cum ar fi studiile, experiența profesională, aptitudini, fotografii, preferințe privind locul de muncă dorit, informații privind abilitățile etc.

Alte date pe care le furnizați în mod direct când utilizați Site-ul www.Amjob.ro sau interacționați cu www.Amjob.ro.

Putem stoca informațiile pe care le-am primit de la dvs. ca urmare a unor solicitări transmise prin e-mail sau chat, sau atunci când participați la sondajele și chestionarele noastre; de asemenea, în cazul în care folosiți serviciile noastre dedicate interviurilor la distanță (Video Interviu), putem prelucra imaginea și vocea dvs. prin intermediul serviciilor de conferințe online implementate în Site-ul www.Amjob.ro și putem avea acces la convorbirile pe care le-ați purtat cu reprezentanții www.Amjob.ro prin intermediul serviciului nostru de Call Center.

Date colectate sau generate de noi ca urmare a interacțiunii dvs. cu Site-ul www.Amjob.ro.

Înregistrăm în jurnal informații despre când și/sau cum vizitați sau utilizați în alt mod Serviciile www.Amjob.ro, inclusiv modul în care utilizați Site-ul www.Amjob.ro (e.g. dacă v-ați actualizat sau nu CV-ul, dacă ați aplicat sau nu la un job).

De asemenea, utilizăm module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane să utilizeze module cookie. Modul în care utilizăm aceste tehnologii sunt descrise în Politica privind Cookie-urile.

De asemenea, când utilizați Site-ul www.Amjob.ro (inclusiv modulele cookie sau tehnologii similare de pe site-urile altora), primim informații despre adresa dvs. IP, locația pe baza de IP, serverul proxy, sistemul de operare, browserul web și modulele de completare, identificatorul de dispozitiv. Dacă utilizați serviciile noastre de la un dispozitiv mobil, dispozitivul respectiv ne va trimite date referitoare la poziția dvs. geografică., pe baza setărilor dispozitivului mobil utilizat. Vă vom solicita să optați pentru acceptare înainte de a utiliza funcția de geolocalizare sau alte instrumente pentru a identifica locația dvs.

Datele obținute de la terți

Primim informații despre vizitele dvs. și interacțiunea cu serviciile furnizate de alte entități când vizitați serviciile altor furnizori care includ reclame, module cookie sau tehnologii asemănătoare.

În cazul persoanelor de contact desemnate de Utilizatorii Companii (altele decât titularii de cont), datele sunt colectate de la respectivul titular de cont.

 1. De ce vă prelucrăm datele cu caracter personal?

În cele ce urmează vă vom informa cu privire la scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum și cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.

3.1. Utilizarea Serviciilor de Către Utilizatorii Candidați

Dacă doriți să vă bucurați de toate facilitățile oferite de Site-ul www.Amjob.ro, trebuie să vă creați un cont de Utilizator. Contul de Utilizator vă permite să accesați o serie de Servicii dedicate Utilizatorilor Candidați, cum ar fi să vă creați un CV, să aplicați la un job, să vizualizați anunțuri de angajare, să contactați Utilizatorii Companii, să primiți anunțuri și alerte în legătură cu anunțurile de recrutare publicate de Utilizatorii Companii etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.

De asemenea, Site-ul www.Amjob.ro poate fi accesata de Utilizatori Companii din străinătate, inclusiv din afara Spațiului Economic European, către jurisdicții cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat. În cazul în care aplicați pentru un post publicat de un asemenea Utilizator Recrutor, datele dvs. pot fi transferate către o astfel de jurisdicție, iar temeiul juridic al transferului este art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.

Putem, de asemenea, să folosim o serie de date pe care ni le furnizați pentru a optimiza modul în care vă facem sugestii de locuri de muncă sau sugestii pentru a vă completa CV-ul. De asemenea, folosim datele pe care le primim de la Utilizatorii Candidați pentru a crea facilități de filtrare a Utilizatorilor Candidați pe diverse criterii de interes pentru Utilizatorii Companii. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim pentru a ne îmbunătăți Serviciile și de furniza sugestii / sfaturi Utilizatorilor Candidați pentru a maximiza succesul Serviciilor noastre. Totodată, dorim să asigurăm un serviciu de căutare a indicatorilor cât mai eficient pentru Utilizatorii Companii.

3.2. Utilizarea Serviciilor de către Utilizatorii Companii

Prelucrăm datele personale cu scopul de a gestiona relația contractuală sau precontractuală cu Utilizatorii Companii. În cazul Utilizatorilor Companii (persoane fizice autorizate) temeiul juridic este: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului sau efectuarea formalităților precontractuale. În cazul datelor cu caracter personal ale reprezentanților Utilizatorilor Companii, temeiul juridic este art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim să ne desfășurăm în mod adecvat raporturile contractuale cu clienții noștri persoane juridice. Drepturile și interesele persoanelor fizice (i.e. reprezentanții Utilizatorilor Companii) nu sunt prejudiciate întrucât din perspectiva clientului persoană juridică, prelucrarea este necesara în contextul desfășurării relațiilor de muncă / colaborare pe care aceștia o au cu persoanele fizice ale căror date sunt furnizate / asociate contului de Utilizator Recrutor.

De asemenea, pe baza interesului legitim, utilizăm anumite date personale asociate unui cont de Utilizator Recrutor pentru a preveni eventualele fraude / utilizări abuzive ale facilităților oferite de Site-ul www.Amjob.ro Utilizatorilor Companii.

3.3. Gestiunea relațiilor cu Utilizatorii și suport

Prelucrăm o serie de date cu caracter personal cu scopul de a gestiona relațiile cu Utilizatorii Platformei www.Amjob.ro, spre exemplu atunci când ne contactează cu diverse întrebări sau solicitări privind funcționalitățile sau disfuncționalitățile Platformei www.Amjob.ro. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constând în interesul nostru de a asigura servicii adecvate tuturor Utilizatorilor.

3.4. Furnizarea de comunicări privind Serviciile

Utilizatorii pot primi diverse comunicări de la Noi, care țin de furnizarea Serviciilor (e.g. dacă CV-ul a fost vizualizat de vreun Utilizator Recrutor, dacă joburile salvate sunt pe cale să expire, alerte privind necesitatea de actualizare a CV-ului, alerte privind interviurile programate etc.). Prelucrăm aceste date pe baza interesului nostru legitim art. 6(1)(f) GDPR. Considerăm că interesul nostru legitim nu încalcă drepturile și interesele persoanelor vizate întrucât comunicările sunt legate strâns de furnizarea Serviciilor solicitate. Totodată, oferim posibilitatea Utilizatorilor să dezactiveze oricând aceste comunicări din setările aferente contului de Utilizator.

Furnizarea de comunicări comerciale

Dorim să vă transmitem materiale promoționale, să vă informăm în legătură cu noile servicii oferite de Societate, să vă lansăm invitații de a participa la sondaje sau de a răspunde la chestionare și pentru a vă comunica alte informații similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs., inclusiv, dacă sunteți de acord, prin transmiterea de materiale promoționale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Societății.

Vă vom transmite aceste comunicări dacă avem acordul dvs. Temeiul juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ.

Utilizatorii se pot oricând dezabona de la aceste comunicări. Spre exemplu, dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările de conținut (Newslettere) nu vă vom mai putea transmite articolele noastre publicate pe platformele de conținut.

De asemenea, dacă avem consimțământul pentru comunicări comerciale, în anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. în combinație cu datele rezultate din interacțiunea dvs. cu Serviciile Platformei www.Amjob.ro, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, propunând clienților noștri oferte de servicii relevante și personalizate.

3.5. Utilizarea serviciilor de geolocalizare

Atunci când folosiți funcția de geolocalizare a dispozitivului dvs, vă vom cere acordul. Temeiul juridic al prelucrării: art. 6(1)(f) GDPR – consimțământ.

3.6. Analize și statistici privind funcționarea Platformei www.Amjob.ro, cookie-uri și tehnologii similare.

Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizează Utilizatorii sau pe care le colectăm în contextul utilizării Serviciilor cu scopul efectuării unor analize și statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care funcționează Site-ul www.Amjob.ro. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajută să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim Serviciile noastre sau funcționalitățile Platformei www.Amjob.ro.

În efectuarea analizelor și statisticilor utilizăm, de asemenea, cookie-uri și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookie-urile. În funcție de tipologia cookie-urilor utilizate și a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru cookie-urile necesare și funcționale sau art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ pentru cookie-urile de analiză, tracking și publicitate comportamentală.

3.7. Conectare prin plugin Facebook

Utilizatorii Candidați se pot loga sau își pot crea cont prin intermediul pluginului Facebook, care permite conectarea prin contul personal de Facebook. Atunci când Utilizatorii Candidați utilizează aceasta facilitate, Site-ul www.Amjob.ro preia parțial datele publice ale Utilizatorului Candidat din Facebook (e.g. nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon). Utilizarea acestor date este necesară pentru crearea contului de Utilizator, prin urmare temeiul juridic al prelucrării este art. 6 (1) (b) din GDPR, respectiv încheierea și executarea contractului.

3.8. Îndeplinirea unor obligații legale

Uneori, prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile legale (Temei juridic: art. 6(1)(c) GDPR – executarea unei obligații legale) ce ne revin, cum ar fi:

 • plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile;
 • arhivarea datelor conform legislației aplicabile.

3.9. Apărarea drepturilor și intereselor în justiție

De asemenea, putem să prelucrăm date cu caracter personal pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea (Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului).

 1. Cui dezvăluim datele?

Putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal către (i) entitățile și/sau persoanele împuternicite de noi (din EEA sau din state terțe) implicate în furnizarea Serviciilor inclusiv în furnizarea comunicărilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plată pentru diverse facilități de plată în Site-ul www.Amjob.ro, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail); (ii) Utilizatorilor Companii inclusiv, dacă este cazul, celor situați în afara EEA; (iii) dacă avem obligația de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligație legală sau decizie a unei autorități judiciare, autorități publice sau organ guvernamental; sau (iv) dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform legislație aplicabile. De asemenea, datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite terților furnizori de cookie-uri și tehnologii similare conform celor descrise în Politica privind Cookie-urile.

 1. Cât timp păstrăm datele?

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

În general, Datele Utilizatorilor Candidați sunt păstrate atât timp cât acesta are un cont de Utilizator în Site-ul www.Amjob.ro. Datele cu caracter personal vor fi șterse dacă Utilizatorul Candidat solicită dezactivarea și ștergerea contului, sau după o perioada de minim 5 ani de la data la care Utilizatorul Candidat devine inactiv (i.e. de la data ultimei interacțiuni în Site-ul www.Amjob.ro).

Datele Utilizatorilor Companii (persoane fizice autorizate și reprezentanți ai persoanelor juridice) vor fi păstrate pe întreaga durată a raporturilor contractuale cu Utilizatorul Recrutor, plus pe întreaga perioadă prevăzută de lege pentru activitatea de arhivare și păstrare a documentelor financiar-contabile.

Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare sunt păstrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putând fi între durata sesiunii de navigare (pentru cookie-uri de sesiune) și o durată de până la 2 ani (pentru cookie-uri de analiză).

 1. Ce drepturi aveți în calitate de persoană vizată?

Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoană vizată:

 1. Dreptul de acces

Puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării.

 1. Dreptul de a corecta datele

Puteți să ne solicitați să modificăm datele dvs. personale incorecte ori, după caz, să completăm datelor care sunt incomplete.

 1. Dreptul la ștergere

Puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm; (ii) v-ați retras consimțământul  pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante.

 1. Retragerea consimțământului și dreptul de opoziție

Puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe bază de consimțământ. De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrărilor în scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifică.

 1. Restricționare

În anumite condiții puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale.

 1. Dreptul la portabilitatea datelor

În măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.

 1. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere

Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile:

Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România

anspdcp@dataprotection.ro

PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENȚIONATE MAI SUS, NE PUTEȚI CONTACTA UTILIZ ND DATELE DE CONTACT MENȚIONATE LA SECȚIUNEA 1 (DATE DE CONTACT DPO).

De asemenea, Societatea poate fi contactată utilizând datele și mecanismele de contact disponibile în Site-ul www.Amjob.ro. Utilizatorii pot să își exercite anumite drepturi (drept de editare, rectificare, opoziție la comunicări comerciale sau ștergere) direct în Site-ul www.Amjob.ro, prin intermediul setărilor din secțiunea CONTUL MEU.