Intrebari frecvente

Dacă vreți să fiți mereu la curent cu cele mai noi locuri de muncă și doriți să va maximizati șansele de a găsi jobul dorit este necesar să vizualizați ofertele apărute.

Dacă vreți să va înregistrați pe site nu trebuie decât să apăsăți butonul creează cont, să completezi datele specificate acolo și apoi sa faci confirmarea adresei în urmă mesajului primit pe mail.

Pentru autentificarea contului trebuie să apeși butonul ,,intră în contul tău,, și să introduci adresa de mail sau numele de utilizator și parolă.

Pentru adăugarea anunțului pe site e nevoie doar să apeși pe butonul ,,adaugă anunț,, iar după ce intri în cont trebuie să completezi spațiile date conform cerințelor tale.

Pentru a vizualiza rapid ofertele ce se potrivesc cerințelor dumneavoastră folosiți filtrele de căutare ale platformei. Acestea va ajută să gășiți imediat locul de muncă dorit, dar nu uitați să vizualizați si cele mai recente oferte de locuri de muncă.

Pentru a apliza pentru locul de muncă vizat e nevoie doar să dați click pe butonul  „Aplică” ce se află lângă anunț.

După ce v-ați conectat la cont, puteți schimbă datele de contact din meniul profilului în orice moment doriți .

Dacă v-ați blocat contactați-ne imediat la adresa București Sector1, nr 46E contact@amjob.ro, lăsați-ne un mail la office@amjob.ro sau apelați-ne la numărul de telefon: +40 745 482 444. Noi vom soluționa în cel mai scurt timp problema dumneavoastră.

Urmați cu atenție toți pașii de parcurs cu privire la cerințele referitoare la profil, completați toate câmpurile necesare și încărcați toate documentele solicitate. Cu cât completați mai multe elemente din meniu, șansele de a găsi locul de muncă dorit se măresc considerabil.

Intrați în meniul ,,Contul meu,, și va schimbați parolă când doriți sau puteți să o resetați prin e-mail, în cazul în care o uitați.

După ce ați introdus toate informațiile de profil, veto vedea două câmpuri, unul pentru încărcarea CV-ului și unul pentru scrisoarea de intenție în care trebuie să specificați de ce considerați că sunteți potrivit pentru postul respectiv.

Anularea înregistrării se face din meniul Contul meu.

Faceți click pe pictograma de lângă numele dumneavoastră pentru a vedea elementele din meniul „Aplicațiile mele”.

Pentru a află aceste detalii citiți cu atenție informațiile de la termenii și condițiile pentru utilizarea platformei.

După ce accesați meniul „Anunțurile mele” le puteți dezactiva apăsând pictograma de lângă anunț.

În meniul „Anunțurile mele”, aveți opțiunea de a edita anunțul, făcând toate modificările necesare.

După ce completați detaliile locului de muncă oferit, trebuie să specificați dată de expirare.